Canada Citizenship New Rules as of June 2015 – مقایسه قانون جدید و قدیم شهروندی کانادا

How the new Citizenship Rules in Canada (effective June 2015) might or could affect you?!

For our Hispanic readers we will do our best to post a translated (Spanish) version. However, you can get useful information and awareness about the changes of citizenship rules and their potential impact on you, through the following link: (10 Things you need to know about the changes to Canadian citizenship)

https://bccla.org/2015/06/nine-things-you-need-to-know-about-the-changes-to-canadian-citizenship/

 

 

این مطلب و عکس مربوطه از صفحه فیسبوک متعلق به سایت شرکت کنپارس به نشانی زیر برگرفته شده است

http://www.parscanada.com

با اجرایی شدن قانون جدید تابعیت کانادا در ماه جون ۲۰۱۵ سوالات زیادی برای متقاضیان پیش آمده است. در این مطلب مقایسه ای داریم بین قانون قدیم و جدید ولی پیش از آن یک سوال بسیار تکراری را پاسخ می دهم. پرسیده می شود چه کسانی مشمول قانون جدید تابعیت هستند؟ برخی در طرح این سوال به تاریخ لندینگ خود هم اشاره می کنند. پاسخ این است که این قانون بر همه کسانی که از این پس برای دریافت تابعیت کانادا اقدام می کنند حاکم است. تفاوتی نمی کند چه زمانی وارد کانادا شده اید ملاک تاریخ امضای تقاضانامه شما برای دریافت تابعیت کاناداست

با توجه به انتخابات پیش رو در ماه اکتبر ۲۰۱۵ در صورت شکست دولت فعلی و به قدرت رسیدن یک دولت لیبرال و یا نیو دموکرات احتمال تغییر این قانون بسیار است. امیدواری به شکست سخت محافظه کاران به رهبری هارپر این روزها در جامعه کانادایی دیده می شود

Photo Credit: Parscanada.com

Photo Credit: Parscanada.com

اما مقایسه دو قانون

 قانون قدیم: افرادی که سه سال از چهار سال را اقامت داشتند می توانستند برای درخواست تابعیت اقدام کنند  یعنی  1095   روز

 قانون جدید : افرادی که  چهار سال از شش سال را اقامت داشته باشند می توانند برای تابعیت درخواست بدهند یعنی 1460

 قانون قدیم: هیچ حداقلی برای هر سال بطور جداگانه وجود نداشت

 قانون جدید: حداقل 183 روز میبایست در هر یک از سالهای تقویمی مورد شمارش حضور فیزیکی در خاک کانادا وجود داشته باشد در غیر اینصورت روزهای آن سال بحساب نمیایند

 قانون قدیم: در شرایطی روزهای حضور در خاک کانادا که قبل از دریافت اقامت دائم بودند برای شهروندی بحساب میآمدند

 قانون جدید: تقریبا برای هیچ متقاضی شهروندی روزهای حضوری که قبل از دریافت اقامت دائم بوده است بحساب نمیایند

 قانون قدیم: اجباری برای نشان دادن قصد سکونت و زندگی در خاک کانادا وجود نداش

 قانون جدید: افراد موظف به اعلام قصد اقامت و زندگی در خاک کانادا هستند

 قانون قدیم: فقط افراد بالغ بین 18 تا 54 سال میبایست در مورد دانش و مهارت زبان توانمندی خود را نشان میدادند

قانون جدید: افراد بین 14 تا 64 سال  میبایست الزامات مهارت زبانی را داشته باشند

 قانون قدیم: افرادی که محکوم به جرائم جنایی در خاک کانادا بودند نمیتوانستند درخواست شهروندی بدهند

 قانون جدید: افرادی که در خارج از خاک کانادا محکوم به جرائم جنایی شده اند نیز نمیتوانند درخواست شهروندی بدهند

قانون قدیم: مشاورین مهاجرت نیاز نبود که رسمی باشند. جریمه ها برای ارائه اطلاعات غلط 1000 دلار و نهایتا یک سال زندان بود

قانون جدید: مشاورانی که برای اخذ شهروندی خدمات میدهند میبایست رسمی باشند و همچنین جریمه ها برای گمراه کردن اداره مهاجرت میتواند تا 100،000 دلار کانادا بهمراه 5 سال زندان باشد

 قانون قدیم: دریافت شهروندی در یک فرایند سه مرحله ای صورت میگرفت

 قانون جدید: دریافت شهروندی یک مرحله ای شده که میتواند به کوتاه شدن زمان دریافت آن بیانجامد

 قانون قدیم: نیازی به ارایه مدارک مربوط به مالیات بر درآمد نبود

 قانون جدید: همه افراد بالغ میبایست مدارک مربوط به مالیات بر درامد را ارائه نمایند

 قانون قدیم: پیش بینی هایی برای دادن امتیاز به افرادی که در ارتش به کانادا خدمت میکنند وجود نداشت

 قانون جدید: برای افرادی که در ارتش خدمت میکنند تسهیلاتی در نظر گرفته شده تا سریع تر بتوانند شهروندی خود را دریافت نمایند

Source: http://www.parscanada.com/_103996#.VgA34t9Vikp

792 Total Views 1 Views Today

Related Post

You may also like...